LLIGA ALEMANYA
Esports Futbol 19/02/2011

El Borussia Dortmund torna a guanyar, després de dues jornades consecutives empatant (2-0)

L'equip de Jürgen Klopp ha guanyat al Saint Pauli per 2-0, amb un gran Lucas Barrios, i es recupera després de dos empats, amb el Shalke i el Kaiserslautern

Els jugadors del Dortmund celebren el primer gol del partit.

BarcelonaEl líder del torneig alemany, el Borussia Dortmund, ha recuperat avui el camí de la victòria i ha derrotat -després de dos empats consecutius- per 2-0 al St. Pauli, mentre que l'Hamburg, amb Ruud Van Nistelrooy a la banqueta, ha golejat per 4-0 al Werder Bremen, en el clàssic del nord d'Alemanya.

Abans que el paraguaià Lucas Barrios obrís el marcador al minut 39, amb una rematada des de curta distància, aprofitant un centre del turc Nuri Sahin, el Dortmund havia tingut com a mínim sis ocasions clares. Les ocasions han començat ja en el primer minut, amb un xut de Kevin Grosskreutz, que ha parat el porter Thomas Kessler, a qui el St. Pauli ha d'agrair no haver sortit golejat de l'Iduma Park. En el segon gol també ha participat Barrios, amb una centrada que ha colpejat al defensa Günesch i s'ha endinsat a la xarxa, al minut 40. El St. Pauli, mentrestant, ha rematat dues vegades a porta en tot el partit i només en una d'elles ha hagut d'intervenir el porter del Dortmund, Roman Weidenfeller. La victòria manté el Dortmund en el camí cap al títol.

D'altra banda, el Bayern de Munic ha guanyat per 1-3 al camp del Mainz i el despenja encara més de les posicions de Lliga de Campions. Ha obert el marcador Basian Schweinsteiger, després d'aprofitar una passada de cap d'Arjen Robben. El segon l'ha fet Müller, també després d'una genial assistència de l'extrem holandès, d'esquena a la porteria; i el tercer ha estat obra de Mario Gómez, aprofitant una passada de la mort de Müller. Ja en els últims minuts el Mainz ha reduït distàncies, amb un gol Sami Allagui.

L'Hamburg, mentrestant, ha aconseguit alleujar una mica les ferides generades per la derrota en el derbi local, dimecres passat, davant el St. Pauli, amb la seva golejada davant del Bremen. Van Nistelrooy no ha jugat i tots els altres davanters han marcat. El croat Mladen Petric ha obert el marcador, el peruà Paolo Guerrero l'ha seguit amb dos gols i Ben Hatira ha donat el cop de gràcia definitiva. La golejada agreuja la situació del Bremen, equip acostumat a lluitar per les caselles que donen la classificació a la Lliga de Campions i que ara està lluitant contra el descens.

El Hannover 96 també ha golejat, per 3-0 al Kaiserslautern i segueix a la part alta de la taula. El Friburg ha derrotat el Wolfsburg per 2-1 i el Hoffenheim i el Colònia han empatat a un gol.