AMISTOSOS INTERNACIONALS
Esports Futbol 27/03/2011

Mostres de racisme al partit entre Escòcia i Brasil disputat a l'Emirates Stadium de Londres

Escòcia i Brasil han disputat aquesta tarda un partit amistós a Londres, que ha acabat amb victòria brasilera però que ha deixat situacions per oblidar

Adrià Soldevila
1 min
Neymar celebra amb Jadson un dels gols de Brasil.

BarcelonaL'inici del partit no podia ser més emocionant. Ronaldo Luiz Nazario da Lima ha saltat a la gespa per rebre un homenatge d'una afició que ha corejat el seu nom i ha valorat la seva feina després de tants anys vestint la samarreta canarinha. La seva selecció, juntament amb la del blaugrana Dani Alves, han completat un partit treballat, amb el joc que els caracteritza i amb un Neymar pletòric, autor dels dos gols.

Però el més destacat del partit no podia ser el joc d'avui de la Pentacampiona. L'afició escocesa no s'ha comportat correctament a l'Emirates Stadium i ha propiciat que els jugadors brasilers marxessin de Londres no gaire satisfets amb el partit. Lucas Leiva, el jugador del Liverpool, ha hagut de recollir un plàtan de la gespa i el gran protagonista, Neymar, ha destacar que "Aquest clima de racisme és totalment trist. Sortim del país i venim a jugar aquí, i passen coses d'aquestes... prefereixo no parlar més del tema per no donar-li més rellevància".

stats