Futbol Femení
Esports Futbol 07/05/2011

L'Espanyol vol rematar la final de la Superlliga contra el Rayo diumenge a les 11h a Sant Adrià

El valor doble dels gols fora de casa fa que les periquites afrontin el partit de tornada de la final de la Superlliga amb un lleuger avantatge sobre el Rayo Vallecano després del 2-2 del primer partit al Teresa Rivero

Natalia Arroyo
1 min
Meseguer i Soni lluiten per una pilota davant la mirada de Míriam i Vilanova.

BarcelonaNo està fet, però pinta bé. En la reedició de la final de la Superlliga de l'any passat, Espanyol i Rayo Vallecano s'han deixat els deures a mig acabar per rematar-los en l'últim partit. Serà demà diumenge a les 11.00 a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià (també per Esport3) quan es decideixi qui serà el campió de Lliga d'aquest curs 2010/11.

Les noies d'Óscar Aja van acabar el partit del Teresa Rivero amb sensacions dividides: d'una banda consideraven que era bo l'empat després d'haver anat per sota en el marcador bona part del matx, però alhora es van quedar amb el regust amarg d'uns molt bons minuts finals que els haguessin pogut permetre marcar algun gol més i afrontar la tornada amb molta més tranquil·litat.

La major fortalesa física de les blanc-i-blaves serà un punt determinant en el partit, com també ho seran les apostes tàctiques de tots dos tècnics. El respecte entre els rivals és màxim i això va fer que, a l'anada, el Rayo ajustés les posicions de les seves jugadores ofensives per trobar el punt dèbil a l'esquena de la defensa periquita. L'Espanyol, per contra, va reforçar les ajudes defensives per no deixar triangular les madrilenyes. És una incògnita veure com reaccionaran unes i altres al referent del primer duel.

Després d'una intensa setmana de treball, les periquites somien que l'afició omplirà les grades de Sant Adrià i acabarà de donar l'empenta necessària per complir el somni de tota la temporada, guanyar la Superlliga i aconseguir la classificació per a la Champions de l'any que ve. Ho tenen a l'abast.

stats