Jugadora Mundial FIFA
Esports Futbol 10/01/2011

Fatmire Bajramaj, Birgit Prinz i Marta Vieira, finalistes de la Pilota d'Or femenina

Per èxits, les grans favorites són l'alemanya Fatmire Bajramaj, campiona de la Bundesliga i la Lliga de Campions, i la brasilera Marta Vieira, campiona de la WPS, màxima golejadora i millor jugadora del campionat

'Lila' Bajramaj, Marta Vieira i Birgit Prinz a la gala FIFA.

BarcelonaEn paral·lel a l'entrega de la Pilota d'Or, el 10 de gener de 2011 s'atorgarà el premi a Jugadora Mundial de l'Any FIFA. Les tres futbolistes més destacades de la temporada i finalistes són:

Bajramaj

Jugadora de 22 anys, ja en fa 5 que juga amb la selecció absoluta. Amb el Turbine Potsdam, enguany ha guanyat la Bundesliga i la Lliga de Campions de la UEFA.

Birgit Prinz, Alemanya

33 anys, ha guanyat el premi en 2003/04/05 i és la jugadora alemanya amb més internacionalitats i gols. El febrer d'aquest any ha arribat fins als 200 partits.

Marta Vieira, Brasil

De 24 anys, enguany s'ha proclamat campiona de la WPS, la lliga d'Estats Units, essent la màxima golejadora i millor futbolista del campionat. Va portar el Brasil a classificar-se per al Mundial'11, amb 9 gols en la competició preliminar sud-americana.

La FIFA al web FIFA.com inclou un perfil complet de les tres jugadores.