Esports Futbol 04/12/2010

Montaño situa el Rennes com a líder provisional, mentre que Lisandro dóna la victòria al Lyon

Un gol de penal, transformat pel colombià, situa el Rennes al capdavant de la classificació. Lisandro, amb un doblet, dóna la victòria al Lyon a l'últim minut.

BarcelonaEl gol de Montaño ha arribat passada l'hora de joc. El Mònaco ha estat incapaç de neutralitzar l'avantatge del seu rival. El Rennes avantatja en un punt de la taula a vigent campió.

Per la seva banda, l'Auxerre ha salvat un punt en el tram final de la seva visita al camp del Lens (1-1), que s'ha avançat amb el gol d'Alaeddin Yahia. A tres minuts del final, Jean Pascal Mignot ha establert l'empat.

Mentrestant, el paraguaià Federico Santander ha donat la victòria al Toulouse davant el Caen (1-0) i el Sochaux ha superat el Valenciennes (2-1). El brasiler Carlos Carlae i el malí Modibo Maiga han deixat el duel tancat malgrat el gol del colombià Carlos Sánchez, que ha escurçat les distàncies.

Finalment, l'Arles Avignon d'Álvaro Mejía, que ha disputat els noranta minuts i Paco Pavón, que ha estat a la banqueta, ha tret un punt de la visita del Nancy. Ha estat per davant en el marcador amb el gol Franck Djadjedje, però el marroquí Youssouf Hadji ha evitat la victòria del cuer.