LLIGA ALEMANYA
Esports Futbol 15/01/2011

El Bayern de Munic empata al camp del Wolfsburg i s'allunya encara més del líder (1-1)

Els bavaresos s'han avançat en el marcador amb un gol de Thomas Müller, però Riether ha empatat a quatre minuts del final. Els dos equips han fallat un penal

Adrià Soldevila
El porter Thomas Kraft li para un penal a Grafite, durant el Wolfsburg-Bayern

BarcelonaEl Bayern de Munic ha empatat aquesta tarda al Volkswagen Arena, davant el Wolfsburg. Els de Louis Van Gaal han jugat amb el seu joc ofensiu de sempre i ja al minut 7 s'han avançat en el marcador, amb gol del seu golejador alemany Thomas Müller. En el minut 21, el Bayern ha tingut l'opció de sentenciar el partit, però Philip Lahm ha fallat el penal que podia donar l'aventatge de dos gols als bavaresos. Cap al final de la primera part, el Wolfsburg ha millorat i ha pogut crear diverses ocasions, entre elles, un gol de Diego de falta, anul·lat per l'àrbitre assistent per un fora de joc posicional, però decisiu pel porter Thomas Kraft. El mateix porter ha estat l'heroi del descans, quan li ha parat un penal a Grafite en el minut 45. A la segona part el partit no ha variat massa. El Bayern ha seguit buscant el seu joc i el Wolfsburg el contraatac, i ha estat en el minut 86, quan el lateral Riether ha aconseguit el gol de l'empat, que ha fet embogir l'estadi. Així s'ha arribat al final del partit, amb els jugadors del Bayern enfadats per deixar-se empatar un partit que tenia guanyat.

En els altres partits de la jornada, el Werder Bremen ha guanyat per 2 a 1 al Hoffenheim, amb un gol de Torsten Frings en el temps afegit. Els locals s'han avançat mitjançant Claudio Pizarro, però en el 87', Vukcevic ha marcat el gol de l'empat. Quan semblava acabat, ha arribat el gol de Frings, que ha donat tres punts vitals al conjunt de Bremen. El Monchengladbach ha guanyat 0-1 al camp del Nuremberg, el St.Pauli i el Friburg han empatat a 2; i l'Stuttgart ha guanyat 1-0 al Magúncia, fet que deixa al segon classificat a 13 punts del líder, el Borussia Dortmund.