LLIGA ALEMANYA
Esports Futbol 12/03/2011

Golejada d'escàndol del Bayern a l'Hamburg, amb show anotador de Robben i Ribéry (6-0)

Els de Van Gaal es tornen a apropar a dos punts de la zona d'accés a la Lliga de Campions, després d'escalfar motors per a la tornada dels vuitens davant l'Inter

Adrià Soldevila
Arjen Robben i els seus companys celebren el primer gol del partit.

BarcelonaEl Bayern de Munic ha golejat aquesta tarda per 6-0 l'Hamburg de Ruud Van Nistelrooy. Els de Louis Van Gaal han encarrilat el partit a la mitja hora de joc amb un gol de Robben, que ha obert la llauna després d'uns primers minuts igualats en què els dos equips han disposat de clares ocasions. A l'inici de la segona part, el mateix Robben ha llançat una falta a l'àrea i, després de botar al terra i no tocar ningú, s'ha introduït al fons de la xarxa, fent pujar el 2-0 al marcador. El jugador holandès no volia marxar del partit sense el seu tercer gol, i així ha estat. Vuit minuts després del segon, Robben ha fet el tercer, deixant sentenciat el partit i donant la batuta del joc a Frank Ribery, autor de dues assistències, que s'ha encarregat de continuar amb l'espectacle després de la substitució del seu company.

Ribery ha marcat el quart, després d'una excepcional jugada individual, marxant de tots per velocitat i picant la pilota sobre la sortida del porter Rost. El cinquè ha estat obra de Thomas Müller, després d'una assistència de Hamit Altintop; i el sisè ha arribat després d'una altra magnífica jugada de l'extrem francès, que ha retallat altre cop dins l'àrea i ha assistit perquè Westermann, central de l'Hamburg, empenyés sense voler la pilota de taló al fons de la xarxa. Amb aquest resultat, el Bayern se situa quart a la classificació, a dos punts de la zona de la Lliga de Campions.

De la resta de la jornada cal destacar la victòria del Shalke davant l'Eintracht de Frankfurt per 2 a 1 amb un gol de l'espanyol José Manuel Jurado; la victòria del Hoffenheim sobre el líder, el Dortmund, per 1-0; i la victòria del Nuremberg al camp del Wolfsburg per 1-2.