LLIGA ALEMANYA
Esports Futbol 10/04/2011

El Bayern de Munic destitueix Louis Van Gaal, després d'empatar ahir al camp del Nuremberg

Després de guanyar el doblet, el president Uli Hönnes no ha donat l'oportunitat a Van Gaal d'intentar redreçar la mala situació de l'equip aquesta temporada

Redacció
1 min
Louis van Gaal. CHRISTIAN CHARISIUS / REUTERS

BarcelonaEl Bayern de Munic ha destituit avui de forma fulminant al seu entrenador, l'holandès Louis Van Gaal, després de l'empat d'ahir contra el Nuremberg. Van Gaal serà rellevat de manera interina pel seu assistent Andries Joncker, que s'haurà d'encarregar de l'equip fins al final d'aquesta temporada. El Bayern i Van Gaal ja havien acordat separar-se al final de la temporada i el nou entrenador del Bayern en el pròxim exercici serà Jupp Heynckes, actualment a la banqueta del Bayer Leverkusen.

Amb l'empat davant el Nuremberg, el Bayern havia caigut al quart lloc de la classificació, amb el que queda de moment per fora de les caselles que donen accés a la Lliga de Campions. Un error garrafal del porter Thomas Kraft -a qui Van Gaal va fer titular relegant a la banqueta a l'experimentat Jörg Butt- va generar l'empat del Nuremberg. La temporada passada, Van Gaal havia guanyat amb el Bayern el doblet a Alemanya i havia arribat a la final de la Lliga de Campions. En aquesta temporada, el Bayern ha tingut una campanya plena de problemes i Van Gaal ha estat permanentment criticat per contínues decisions erràtiques que han impedit que l'equip trobi estabilitat defensiva.

stats