LLIGA ALEMANYA
Esports Futbol 19/03/2011

El Borussia Dortmund perd dos punts en l'últim minut i el Bayern els guanya en el mateix tram

Els de Jurgen Klopp han deixat escapar l'aventatge en el marcador i han permès al Magúncia empatar als instants finals. Nuri Sahin ha fallat un penal amb l'1 a 0

Adrià Soldevila
El jugador del Borussia Dortmund, Schmelzer, es lamenta després de l'empat del Magúncia.

BarcelonaEl Borussia Dortmund ha perdut una altra oportunitat per a seguir a dotze punts del segon classificat, el Bayer Leverkusen, empatant al Signal Iduna Park amb el Magúncia. En la primera part, els de Jurgen Klopp s'han avançat en el marcador, amb gol de Hummels al minut 8, aventatge que hagués pogut ser augmentat en el 29', però Nuri Sahin ha desaprofitat una pena màxima i els locals han marxat amb victòria per un a zero al descans. A la segona part, el Magúncia ha estirat línies i ha trobat el premi en el minut 89 de partit, amb un gol d'Sliskovic. Ara, la diferència de punts entre el Dortmund i el Bayer Leverkusen és de 10, però podria ser de 7 si demà els de Michael Ballack guanyéssin al Schalke 04 de Raúl.

En un altre partit de la jornada, el Bayern de Munic ha aconseguit la victòria davant el Friburg en el minut 88 de partit, amb un gol del francès Franck Ribéry. En el minut 9, Mario Gómez ha avançat els de Van Gaal, però en el 17, Cissé ha marcat el gol de l'empat, dos minuts després que el mateix jugador fallés un penal. A la segona part, el control del partit l'ha tingut el conjunt visitant i el gol de la victòria ha arribat a dos minuts del final. Amb aquest resultat, el Bayern es manté a dos punts del Hannover, que també ha guanyat, per 2 a 0 al Hoffenheim.