LLIGA ALEMANYA

Els gols, obra de Lucas Barrios i Lewandowski

El Borussia Dortmund s'ha proclamat campió de la Bundesliga nou temporades després (2-0)

L'equip de Jürgen Klopp ha guanyat el Nuremberg per 2-0 i ha vist com el seu perseguidor, el Bayer Leverkusen, ha perdut al camp del Colònia, també per 2-0

El Borussia Dortmund s'ha proclamat aquesta tarda campió de la Bundesliga després de vèncer per 2-0 el Nürnberg i de veure com el Bayer Leverkusen ha perdut al camp del Cologne per 1-0 .

Nou anys després , l' equip ara entrenat per Jürgen Klopp , ha aconseguit proclamar-se per setena vegada campió de la Lliga Alemanya de Futbol . Els del Ruhr han guanyat per 2-0 al Nürnberg , amb gols a la primera part del paraguaià Lucas Barrios i del polonès Mariusz Lewandowski . El primer , després d'aprofitar el rebuig del porter a xut llunyà i el segon , després d'una preciosa vaselina sobre el porter visitant .

En l' altre partit de la jornada, el Bayer Leverkusen ha perdut per 2-0 davant el Cologne , cosa que ha propiciat la victòria del Dortmund . Els gols del Cologne han estat obra de Novakovic i han deixat el Leverkusen sense el títol , avançant la seva consecució per part dels de Jürgen Klopp.

Més continguts de