LLIGA ALEMANYA
Esports Futbol 12/12/2010

El Schalke segueix el seu procés recuperació amb la victòria a l'estadi del Magúncia (0-1)

Raúl ha jugar avui un bon partit, participant molt en el joc i baixant al centre del camp per rebre pilotes, mentre que la tarda de Jurado no ha estat afortunada

BarcelonaEl Schalke 04, dels espanyols Raúl González i José Manuel Jurado, ha derrotat avui a domicili al Magúncia 05 (0-1) amb un solitari gol del peruà Jefferson Farfán, que permet a l'equip continuar el seu procés de recuperació.

La tarda de Jurado ha estat marcada per passades equivocades i ha acabat en el minut 38, quan l'entrenador Felix Magath ha decidit treure'l del camp per donar pas al brasiler Edú. El gol de Farfán ha arribat en el minut 30, quan el lateral esquerre Lukas Schmitz ha arribat fins a la línia de fons i l'ha tocat enrere per Jurado. El seu xut ha tocat a l'esquena de Raúl i ha caigut als peus de Farfán, que ha definit amb un xut ras. Abans del gol, el Schalke ja havia tingut l'oportunitat d'avançar-se en el marcador amb un penal, que s'ha produït per una falta a Farfán a l'àrea, i que ha desaprofitat l'holandès Klaas-Jan Huntelaar, que ha estavellat la pilota contra el pal.

A la segona part, ha estat el Magúncia l'equip que ha fallat un penal, quan el porter del Schalke, Manuel Neuer, ha parat el xut des dels onze metres d'Andreas Schürrle. La victòria permet el Schalke ascendir al desè lloc i treure quatre punts d'avantatge respecte a la zona de descens. El Magúncia, amb la derrota, queda en el quart lloc, ara amb 13 punts de desavantatge enfront del líder, el Borussia Dortmund.

En l'altre partit jugat avui, el Friburg ha golejat el cuer Borussia Mönchengladbach per 3-0. El Friburg se situa en la cinquena posició.