Copa Amèrica
Esports Futbol 16/07/2011

El Perú venç Colòmbia (0-2) i es cola en les semifinals

Dos gols de Carlos Lobatón, al minut 101, i de Juan Manuel Vargas al 111', han classificat Perú per a les semifinals de la Copa Amèrica, després de derrotar una Colòmbia que arribava invicta a quarts

Falcao, rodejat de quatre defenses peruans.

BarcelonaEl Perú s'ha convertit en el primer semifinalista de la Copa Amèrica, després que hagi derrotat Colòmbia per 0-2 en els quarts de final. Un gol de Lobatón al tram final de la primera part de la pròrroga i un altre de Vargas, començada la segona meitat, han resolt un duel igualat en què Falcao, el davanter del Porto, ha fallat un penal en el temps reglamentari.

Colòmbia arribava als quarts de final invicta, sense haver encaixat cap gol i havent deixat molt bones sensacions. El Perú, que havia accedit als quarts com a millor tercera classificada, ha sorprès tothom i s'ha colat entre els semifinalistes. El seu rival sortirà de l'Argentina-Uruguai que es juga aquesta matinada a partir de les 00.15.

Colòmbia: Martínez; Zúñiga, Perea, Yepes, Armero; Sánchez (m.112: Jackson Martínez); Moreno, Guarín, Aguilar (m.105, Gutiérrez), Ramos (m.72, Rodallega); Falcao.

Perú: Fernández; Revoredo, Ramos, Rodríguez, Vílchez; Cruzado (m.117, Ballón), Balbín, Advíncula (m.46, Lobatón), Vargas; Chiroque (m.96, Yotún) i Guerrero.

Gols: 0-1, m.102: Lobatón. 0-2, m.112: Vargas.

Àrbitre: Francisco Chacón (MEX), que ha amonestat Advíncula i Rodríguez

Estadi: Uns 30.000 espectadors a l'estadi Mario Alberto Kempes, a Còrdoba (Argentina)