COPA ANGLESA
Esports Futbol 20/02/2011

L'Arsenal empata al camp del Leyton Orient (League One-Segona B) i haurà de jugar un 'replay' (1-1)

L'equip d'Arsène Wenger ha deixat escapar la victòria en el minut 89 de partit, fet que el condemna a jugar un 'replay' a l'Emirates Stadium el dia 2 de març

Adrià Soldevila
Téhoué, en el moment del xut que ha suposat l'empat del Leyton davant l'Arsenal.

BarcelonaL'Arsenal i el Leyton Orient han empatat aquesta tarda a un gol, a la quarta ronda de la FA Cup anglesa, al Matchroom Stadium. Arsène Wenger ha obtat per una alineació carregada de suplents, en la qual ha debutat el català Ignasi Miquel i només ha jugat un jugador de l'onze inicial contra el Barça, Alex Song. L'equip Gunner s'ha avançat en el marcador a la segona part, amb un gol del txec Tomas Rosicky, però els locals han aconseguit empatar als instants finals, amb un gol de Jonathan Téhoué.

El dia 2 de març s'haurà de jugar un partit de tornada a l'Emirates Stadium, on l'Arsenal espera classificar-se.