COPA ANGLESA
Esports Futbol 19/02/2011

L'Everton elimina el Chelsea als penals, després d'un golàs de Baines a l'últim minut de la prórroga (1-1)

Els de Carlo Ancelotti no han sabut batre la porteria de Howard fins al minut 114, però a la segona part de la prórroga han vist com Baines empatava

Adrià Soldevila
Els jugadors de l'Everton, en el moment en què Neville marca el penal decisiu.

BarcelonaEl Chelsea ha caigut eliminat de la FA Cup a la quarta ronda, per l'Everton de David Moyes i al seu propi estadi, Stamford Bridge.

En el primer partit, els equips van empatar a un a Goodison Park i avui s'ha jugat el Replay a l'estadi del Chelsea. En un partit amb poques ocasions, però molt clares, el Chelsea i l'Everton han arribat al minut 90 amb empat a zero. Fins i tot l'àrbitre ha anul·lat un gol a Fellaini als últims minuts, per fora de joc, en una de les moltes arribades a l'àrea del conjunt visitant en els instants finals del partit.

A la pròrroga, Frank Lampard ha avançat el Chelsea al minut 114, amb un xut creuat des de l'interior de l'àrea, després d'una gran jugada per la dreta de Nicolas Anelka. I quan el partit semblava acabat i l'equip local classificat, ha arribat la gran acció del partit. Una falta a la frontal de l'àrea ha estat executada a la perfecció per Leighton Baines, que ha clavat la pilota a l'escaire esquerre de la porteria de Petr Cech, sense que el porter de la República Txeca hi hagi pogut intervenir. Amb aquest resultat s'ha arribat al final dels 120 minuts i l'eliminatòria s'ha hagut de decidir en els llançaments des del punt de penal, on Anelka i Ashley Cole han fallat els penals del Chelsea i Phil Neville ha marcat el penal decisiu per classificar el seu equip per la cinquena ronda de la FA Cup.