COPA ANGLESA
Esports Futbol 12/03/2011

El Manchester United elimina l'Arsenal de la FA Cup jugant amb 7 defenses a l'onze titular (2-0)

Sir Alex Ferguson no disposava de més jugadors per afrontar el partit davant els de Wenger i ha hagut d'improvisar un onze amb Rafael i Fabio d'interiors

Adrià Soldevila
Els jugadors del Manchester United celebren la classificació per a les semifinals de la FA Cup.

BarcelonaEl Manchester United ha sortit a Old Trafford amb una alineació inèdita, davant un Arsenal que ha deixat passar l'oportunitat de guanyar algun títol aquesta temporada. Els de Sir Alex Ferguson han acabat la primera part amb un resultat favorable, per 1-0, amb un gol de Fabio da Silva, després de jugar uns primers 30 minuts dominats per l'equip visitant.

A la segona part, l'Arsenal ha buscat amb insistència el gol de l'empat, però entre la defensa dels red devils i un gran Van der Sar, han impedit que Van Persie, Chamack o Nasri aconseguissin igualar l'eliminatòria. I amb l'Arsenal llançat a l'atac, el United ha sentenciat el partit. En un contraatac portat per Rafael da Silva i definit per Wayne Rooney els de Sir Alex Ferguson han aconseguit fer oblidar el seu mal joc i s'han classificat per les semifinals del torneig.

Per la seva banda, l'Arsenal completa uns 10 dies per oblidar. Els de Wenger van perdre amb el Birmingham City a la final de la Carling Cup, van deixar escapar mitja lliga empatant a casa amb el Sunderland i van quedar eliminats de la Lliga de Campions davant el FC Barcelona.