COPA ANGLESA
Esports Futbol 09/01/2011

Ryan Giggs amarga el debut de Kenny Dalglish i elimina el Liverpool de la FA Cup (1-0)

En un partit més propi dels anys 90, els de Sir Alex Ferguson s'han endut la victòria davant els de Kenny Dalglish, amb un gol del gal·lès Ryan Giggs

Adrià Soldevila
1 min
Pepe Reina es lamenta, mentre Giggs i Chicharito celebren el primer gol del United.

BarcelonaEl Manchester United ha estat aquest migdia el botxí del 'nou' Liverpool de Kenny Dalglish, que debutava a la banqueta dels reds en un dels estadis més complicats d'Anglaterra.

Al minut 2 de partit, Howard Webb ha assenyalat un penal dubtós, comès sobre Dimitar Berbatov i el gal·lès Ryan Giggs l'ha transformat. Pepe Reina ha encertat la direcció de la pilota, però la potència amb què anava li ha fet impossible l'arribada a temps per poder aturar-la. Amb el gol, el Liverpool ha anat baixant a poc a poc l'intensitat de la pressió fins que, Gerrard, cansat de córrer amunt i avall sense parar, ha fet una entrada duríssima sobre Carrick que li ha valgut la targeta vermella. A la segona part, el Manchester United ha continuat atacant i creant perill, amb un genial Chicharito i un Owen molt motivat, que havia entrat a la meitat de la segona part. Al final, victòria justa pels red devils i primera decepció pel nou entrenador del Liverpool, que haurà de començar a treballar dur per recuperar aquest equip.

En els altres partits de la jornada de copa, el Tottenham ha derrotat per 3 a 0 al Charlton Athletic, amb dos gols de Jermaine Defoe. L'altre l'ha firmat Andros Towsend, debutant avui amb la samarreta dels Spurs. El Chelsea, d'altra banda, ha vençut per 7 a 0 a l'Ipswich Town, de la Championship, amb dols gols d'Sturridge, dos de Lampard, Anelka i Kalou. L'altre se l'han fet els visitants en pròpia porteria.

stats