LLIGA FRANCESA
Esports Futbol 28/11/2010

El porter del PSG, Apoula Edel, evita que el seu equip sigui líder, amb una cantada estrepitosa (2-2)

La pífia del porter del PSG no ha permès que el conjunt dirigit per Antoine Kombouaré es situés líder de la Ligue 1. Gomis ha aprofitat l'error i ha empatat en el minut 87

Adrià Soldevila
Els jugadors del PSG celebren el gol de Nene.

BarcelonaEl París Saint Germain tenia l'opció aquest vespre de situar-se líder en solitari de la Ligue 1, però l'empat a Gerland el deixa a un punt de Marsella i Lilla.

El primer gol del partit l'ha fet el lateral francès del Lyon Aly Cissokho, en el minut 54, gol que ha donat aventatge a l'equip local. Deu minuts després, però, el brasiler Nene ha posat l'empat en el marcador i ha animat el partit. A falta de deu minuts pel final del partit, un penal comès sobre el mateix Nene, ha estat transformat per Hoarau, un gol que donava el liderat provisional al PSG. Un liderat que no ha pogut mantenir, ja que el porter Apoula Edel ha regalat la pilota a Bafetimbi Gomis en el minut 87, i que el mateix jugador ha transformat.

En els altres dos partits de la jornada de diumenge, el Tolosa ha guanyat a l'Auxerre i l'avança en la classificació, mentre que el Sochaux ha aconseguit una gran victòria (0-3) al camp del penúltim classificat, el Caen.