LLIGA FRANCESA
Esports Futbol 19/03/2011

El Lilla guanya al camp del Brest i amplia la seva distància amb el Lió i el Rennes (1-2)

Els visitants van començar perdent el partit, però els gols de Gervinho i Moussa Sow van servir per a remuntar el partit i situar el Lilla més líder de la Ligue 1

Moussa Sow celebra amb els seus companys el segon gol del Lilla.

BarcelonaEl Lille ha guanyat a domicili al Brest (1-2), liderat pel brasiler Gervinho i, beneficiat per l'empat entre el Lió i el Rennes (1-1), ha consolidat el seu liderat a la

Lliga de França, que aquest cap de setmana ha arribat a la 28ena jornada. El brasiler ha aconseguit el gol de l'empat, que ha neutralitzat el marcat per Benoit Lesoimier per al Brest a la primera part. Al final, el gol de Moussa Sow a l'hora de partit ha suposat el triomf visitant, que avantatja en cinc punts al Rennes i en sis al Lió, que han empatat a un gol.

El Lió, eliminat el dimecres de la Lliga de Campions pel Reial Madrid, ha encarrilat el partit amb el gol de Bafétimbi Gomis passada la mitja hora, però a tres minuts del final, Kevin Theophile Catherine ha aconseguit la igualada per al Rennes, que portava mitja hora amb un jugador menys per l'expulsió del colombià Victor Hugo Montaño.