LLIGA FRANCESA
Esports Futbol 02/04/2011

El Lilla consolida el liderat, després de guanyar al Caen i veure com el Rennes empata amb l'Auxerre

El Rennes empata a zero amb l'Auxerre i regala dos punts més de distància al Lilla. Demà el Marsella no pot deixar escapar els tres punts de Lens

Chedjou celebra el primer gol del Lilla davant el Caen.

BarcelonaEl Lilla ha guanyat el Caen (3-1) i ha accentuat el seu domini a la lliga francesa, amb set punts de renda respecte al Rennes, que no ha passat de l'empat davant la visita del Auxerre (0-0) i del Marsella, que el diumenge visita el Lens.

El camerunès Aurelien Chedjou ha obert el marcador a la mitja hora, i el belga Eden Hazard i Moussa Sow han completat el compte local. En el tram final, el marroquí Youssef El Arabi ha marcat l'únic gol del Caen.

El Rennes ha empatat a zero al seu camp davant l'Auxerre i ha perdut el pas del liderat. El mateix resultat que el Nancy i el Bordeus; i el Paris Saint Germain i el Lorient. Benjamin Moukannjo i el coreà Chu-Young Park han donat la victòria al Mònaco al camp del cuer, l'Arles Avinyó; mentre el nigerià Brown Ideye, a l'últim minut, ha donat els tres punts al Sochaux davant el Brest (2-1). El senegalès Souleymane Camara, a un quart d'hora del final, ha donat la victòria al Montpeller a Toulouse (0-1).