LLIGA FRANCESA
Esports Futbol 17/04/2011

El Lilla torna a empatar i dóna al Marsella l'opció d'apropar-se a tan sols un punt (1-1)

L'Olympique de Marsella podria demà situar-se a només un punt del líder, el Lilla, després del seu empat a casa davant el Girondins de Bordeus

Els jugadors del Bordeus celebren el gol al camp del Lilla.

BarcelonaEl Bordeus ha empatat 1-1 a casa del Lilla i ha frenat la carrera del líder de la lliga francesa cap al títol. Tot i això el Lilla mantindrà una jornada més la primera posició pels quatre punts d'avantatge que té sobre el segon classificat, l'Olympique de Marsella, que demà disposarà de l'oportunitat de col·locar a un sol punt si aconsegueix reduir, a domicili, el Montpeller. Moussa Sow, al 58, avançava als locals però Vujadin Savic ha amargat la festa del líder amb un gol a quinze minuts per al final.

El Rennes, quart classificat, també ha caigut a casa davant el Lorient per 1-2, mentre el Mònaco podria acabar la jornada en descens després de la seva derrota a Niça per 3-1.