LLIGA FRANCESA
Esports Futbol 29/01/2011

El Lille guanya per la mínima al Lens i continua líder de la Ligue 1, a quatre punts del PSG (1-0)

Per la seva banda, el PSG ha guanyat al camp de l'Arlès Avinyó per 1-2 i s'allunya del tercer i el quart, el Lyon i el Rennes, que han perdut els seus respectius partits

Adrià Soldevila
Eden Hazard intenta el xut, davant la pressió del migcampista Adil Hermarch.

BarcelonaEl Lille segueix sumant de tres en tres i continua a quatre del segon classificat, el Paris Saint Germain, mentre que s'allunya del tercer i el quart, l'Olympique de Lyon i el Rennes, a set punts de distància. El conjunt entrenat per Rudi Garcia ha guanyat el xoc davant el Lens amb un solitari gol, obra de Tulio de Melo, en el minut 69.

D'altra banda, el PSG ha guanyat per 1-2 a l'estadi de l'Arlès Avinyó, amb dos gols del francturc Mevlut Erdinç i es desempallega de la pressió dels seus perseguidors a la classificació. El Lyon ha perdut per 2-1 al camp del Valenciennes i no pot seguir l'estela del Lille, ni del PSG, el mateix que li ha passat al Rennes, que ha sortit golejat per 5-1 a l'Auguste Bonal, de Montbéliard, davant el Sochaux.

Per demà, queden partits interessants com el Girondins de Bordeus-Niça (17.00) o el Mònaco-Marsella (21.00)