LLIGA FRANCESA
Esports Futbol 12/02/2011

L'Olympique de Lió i l'Olympique de Marsella segueixen l'estela del Lilla

José Mourinho ha presenciat el partit entre el Saint Ettienne i l'Olympique de Lió, just abans del partit d'anada de vuitens de final de la Lliga de Campions

Els jugadors del Lió celebren la victòria obtinuda al camp del St.Ettienne

BarcelonaEl Lió, rival del Reial Madrid a la Lliga de Campions i amb el seu tècnic José Mourinho a la graderia, ha golejat a domicili al Saint Etienne (1-4) i s'ha postulat com a aspirant al títol de la Lliga de França, que dominen el Lilla i el Marsella, que en la vintena tercera jornada ha guanyat al camp del Sochaux (1-2), amb gols de Gignac.

El Lió s'ha refet al gol del nord-americà Carlos Bocanegra al quart d'hora, que ha posat per davant el Saint Etienne. Bafétimbi Gomis ha aconseguit l'empat i un gol en pròpia porta del senegalès Mustapha Bayal Sall abans del descans ha posat per davant als visitants. El brasiler Michel Bastos i Jimmy Briand han arrodonit la golejada. El Lió està a quatre punts del líder, el Lilla, que diumenge rep el Toulouse. Entre tots dos hi ha el Marsella, que ha vençut al camp del Sochaux (1-2), que s'ha posat per davant amb l'encert de Brown Ideye. Però dues jugades finalitzades per André-Pierre Gignac a la segona part, han portat els tres punts a l'equip de Didier Deschamps.

A més, el Paris Saint Germain ha estat incapaç de guanyar al seu camp al Lens (0-0), mentre que el Bordeus ha perdut a casa davant el Caen (1-2), amb un gol de Romain Hamouma en l'últim minut.