LLIGA ITALIANA
Esports Futbol 18/12/2010

El Milan perd a San Siro davant la Roma i deixa que els rivals es puguin acostar a només 3 punts (0-1)

El gol del conjunt romanès l'ha marcat Marco Borriello, un jugador cedit precisament pel conjunt de Massimiliano Allegri. Boateng s'ha retirat lesionat

Adrià Soldevila
Ibrahimovic es lamenta, en la derrota del Milan amb la Roma a San Siro.

BarcelonaEl Milan ha perdut a casa seva, a San Siro, davant la Roma, en el partit més destacat d'aquest dissabte a la lliga italiana.

Els de Massimilano Allegri no han trobat el joc al que ens han acostumat aquestes últimes setmanes i ho han pagat a la segona part, amb un gol absurd de Marco Borriello. A la primera part, el Milan ha començat similar als darrers partits, controlant el mig del camp i buscant l'àrea amb velocitat i força, per part dels jugadors ofensius, Boateng, Ibrahimovic i Robinho, però no ha aconseguit marcar cap gol en les vuit oportunitats de les que ha disposat.

A la segona part, la Roma ha aconseguit parar les embestides rossoneri i en un contraatac, Borriello ha marcat l'únic gol del partit. Una jugada per la dreta de Menez i una posterior centrada del mateix jugador, ha estat mal refusada per Abate, que ha colpejat la pilota amb tanta mala fortuna que s'ha estavellat a les cames de Borriello i ha entrar a l'interior de la porteria. Dos minuts després, Zlatan Ibrahimovic ha tingut l'empat a les seves botes, però el seu xut ha marxat per sobre el travesser, en una de les poques ocasions del Milan a la segona part. El conjunt de Massimiliano Allegri ha perdut pistonada i degut al cansament, no ha pogut arribar a l'àrea amb perill en l'últim quart d'hora.

En l'altre partit de la jornada, el xilè Luis Jiménez ha donat la victòria al Cesena a casa, davant el Cagliari.