MUNDIAL DE CLUBS
Esports Futbol 11/12/2010

L'Inter de Milà ja té rival: el Seongnam Ilhwa és el segon semifinalista del Mundial de Clubs

Ja tenim semifinals del Mundial de Clubs de la FIFA: Internacional de Porto Alegre-TP Mazembe i Seongnam Ilhwa-Inter de Milà

Adrià Soldevila
Mauricio Molina celebra el primer gol del Seongnam Ilhwa en el segon partit de quarts del Mundial.

BarcelonaAquesta tarda, el Seongnam Ilhwa de Corea del Sud s'ha classificat per les semifinals del Mundial de Clubs, com ahir va fer el TP Mazembe congolès.

Ho ha fet davant l'equip local, l'Al-Wehda d'Abu Dhabi, per un contundent 1-4. Els visitants s'han avançat aviat en el marcador amb gol del colombià Mauricio Molina, en el minut 4 de partit. 20 minuts després, en el 27, el brasiler Fernando Baiano, ex del Celta, el Màlaga i el Múrcia, ha empatat el partit. Poc ha durat l'alegria pels àrabs, que han vist com a la mitja hora, l'australià Sasa Obnenovski ha tornat a avançar el conjunt sudcoreà. Ja a la segona part, Sung Kuk i Dong Geon han sentenciat el xoc i han posat l'1 a 4 definitiu.

Els sudcoreans s'enfrontaran el dia 15 amb l'Inter de Milà de Rafa Benítez, mentre que el TP Mazembe i l'Internacional de Porto Alegre es veuran les cares un dia abans, el 14.