LLIGA ANGLESA
Esports Futbol 17/04/2011

L'Arsenal i el Liverpool sumen un punt en un partit amb final boig a l'Emirates Stadium (1-1)

Al minut 98 el resultat era de 0-0, però un penal al 99, transformat per Van Persie, i un altre al 101, transformat per Kuyt, han provocat l'1 a 1 final

Adrià Soldevila
Els equips guarden un minut de silenci abans de l'inici del partit.

BarcelonaPocs podien imaginar un final de partit com el que hem tingut aquesta tarda a l'Emirates Stadium de Londres. Un partit que es presentava molt atractiu, amb un mig del camp Gunner format per Cesc Fàbregas i Jack Wilshere, i una davantera dels Red Devils amb els nous davanters Luis Suárez i Andy Carroll. Però el partit no ha tingut gaire emoció fins al minut 95.

Una primera part controlada per l'Arsenal, però amb poques arribades ha acabat amb empat a zero, just. A la segona part, Jamie Carragher, el central del Liverpool, ha hagut de ser atès d'urgència després de topar amb el seu company John Flanagan i perdre el coneixement. L'àrbitre ha aturat el partit durant 10 minuts i el jugador ha hagut de retirar-se assistit amb oxigen. Als vestidors, però, Carragher ha aconseguit incorporar-se i parlar. Després d'això, el partit ha continuat i al minut 98, després dels 8 minuts afegits per l'acció anterior, Spearing ha fet caure Cesc Fàbregas a l'interior de l'àrea i l'àrbitre ha assenyalat penal, un penal que ha transformat Robin van Persie. Amb el partit vist per a sentència i esperant el xiulet final, encara hi ha hagut temps per una altra acció polèmica quan, al minut 100, Eboué ha envestit Lucas Leiva dins l'àrea i altre cop l'àrbitre ha assenyalat el punt de penal. Kuyt ha transformat la pena màxima i el partit ha finalitzat amb un repartiment de punts just.