LLIGA ANGLESA
Esports Futbol 28/11/2010

El Chelsea perd el liderat de la Premier, en empatar a Saint James' Park, davant el Newcastle (1-1)

Els 'blues' s'han deixat dos punts davant un gran Newcastle. El Liverpool ha perdut a White Hart Lane, davant el Tottenham, amb gol de Lennon al descompte (2-1)

Adrià Soldevila
2 min
Kalou celebra un gol contra el Newcastle.

BarcelonaEl Chelsea ha caigut del liderat de la Lliga Anglesa, ara en mans del Manchester United, després d'empatar a Newcastle (1-1) en el seu compromís de la quinzena jornada, que ha suposat un nou revés per al Liverpool, derrotat en el temps afegit en la seva visita al camp del Tottenham.

El Chelsea, dominador fins ara de la Premier, ha estat víctima del seu mal moment. Davant el Newcastle ha sumat el seu tercer partit sense guanyar. Va perdre contra el Sunderland (0-3) i el Birmingham (1-0) i aquest diumenge tampoc ha pogut remuntar la situació en la seva visita a St.James’ Park.

Pressionat per l'amenaça i el triomf del conjunt d'Alex Ferguson el dissabte, que va golejar el Blackburn (7-1), el Chelsea no ha donat símptomes de millora.

El duel se li ha posat en contra al conjunt de Carlo Ancelotti als sis minuts, amb el gol d'Andrew Carroll. Tot i això, encara ha pogut empatar abans de la mitja part, amb un gol de Salomon Kalou a centrada de Florient Malouda. Després, però, ha estat incapaç de consumar la remuntada que l’hauria tornat al cim de la classificació. Ara comparteix la segona plaça amb l'Arsenal, a dos punts del quadre d'Alex Ferguson.

El Liverpool ha encaixat un nou revés. Un gol d'Aaron Lennon en el temps afegit ha suposat la derrota dels 'reds', que s'havien avançat en el marcador amb un gol de l'eslovac Martin Skrtel, després d’un còrner, just abans del descans.

El mateix central eslovac, ha propiciat l'empat a l'intentar tallar una rematada local. Després d’una gran cursa per la banda de Luka Modric, el jugador ha encarat per l’esquerra la porteria de Reina i en el moment de centrar, Skrtel ha tocat la pilota i l’ha introduït a l’interior de la porteria. L’equip de Roy Hodgson ha estat incapaç de frenar l'allau de l'equip londinenc, que s’ha endut el triomf en el tram final per assaltar la cinquena plaça de la taula i amenaçar la quarta, del Manchester City.

stats