LLIGA ANGLESA
Esports Futbol 06/02/2011

Raúl Meireles amarga el debut de Fernando Torres amb el Chelsea, donant la victòria al Liverpool (0-1)

El Liverpool de Kenny Dalglish s'emporta els tres punts d'Stamford Bridge, en el debut del jugador madrileny com a nou jugador dels 'blues'

Adrià Soldevila
1 min
Un aficionat del Liverpool amb una samarreta de Fernando Torres, amb el nom de 'Traitor'

BarcelonaExpectació màxima a Stamford Bridge per veure el debut de Fernando Torres amb la samarreta del Chelsea i, a més, davant l'equip del qual formava part fa ara mateix una setmana i durant 3 anys i mig. El partit en si no ha tingut massa futbol. Poques ocasions pels equips, cap concretament per Fernando Torres i Carlo Ancelotti que ha vist com la seva nova tàctica, amb Anelka, Torres i Drogba con a homes més avançats, ha trobat a faltar la presència d'un creador que contactés el mig del camp amb aquesta línia més avançada. L'únic gol del partit l'ha marcat Raúl Meireles, en el minut 69, aprofitant una mala sortida del porter Petr Cech, després d'una centrada per la banda dreta del capità red, Steven Gerrard. Aquests tres punts fan entrar per primera vegada aquesta temporada el Liverpool a la zona europea, sumant 38 punts i superant al Sunderland, que fins ahir marcava l'última plaça d'accés a Europa. El Chelsea, d'altra banda, es queda a 10 punts del Manchester United i desaprofita la punxada d'ahir del conjunt de Sir Alex Ferguson.

En l'altre partit de la jornada, el Birmingham City ha guanyat 0-1 al West Ham, amb un gol de l'exvalencianista i racinguista, Nicola Zigic.

stats