LLIGA ANGLESA
Esports Futbol 30/04/2011

El Chelsea guanya el Tottenham Hotspur i posa emoció a la Premier League (2-1)

El conjunt de Carlo Ancelotti se situa a 3 punts del líder, el Manchester United, que demà visita l'estadi de l'Arsenal en un partit clau per als 'red devils'

Adrià Soldevila
1 min
Els jugadors del Chelsea celebren el segon gol amb la presència d'un espontani.

BarcelonaEl Chelsea ha superat el seu últim examen (2-1) i s'ha acostat una mica més al liderat del Manchester United, després de remuntar l'avantatge aconseguit pel brasiler Sandro per al Tottenham amb dos gols polèmics que, de ben segur, tindran repercussió al final d'aquesta trenta-cinquena jornada.

Igual que en la tornada de quarts de final de la Lliga de Campions contra el Reial Madrid, el porter del Tottenham, Heurelho Gomes, ha estat protagonista en el primer gol. Després d'un xut de Lampard, Gomes no ha pogut atrapar la pilota i l'ha deixat morta a la línia de gol, aconseguint retenir-la sense haver traspassat la línia, però l'àrbitre va donar com a vàlid el gol. Ja amb el marcador igualat i amb Fernando Torres al camp, el conjunt de Carlo Ancelotti semblava desinflar-se, mentre que el Tottenham treballava per assegurar l'accés a la Lliga de Campions la pròxima temporada. No obstant això, el canvi de Torres per Kalou i de Malouda per Anelka ha revitalitzat el planter local, que ha lluitat fins a l'últim minut per guanyar el partit, després d'una jugada a tres bandes, definida per Kalou al primer toc, encara que en fora de joc.

L'afició del Chelsea ha celebrat amb entusiasme una victòria que dóna al seu equip opcions de prendre el liderat al United, que s'enfrontarà demà a l'Arsenal a l'Emirates.

Poques hores abans, el Wigan de Robert Martínez havia patit un empat amb l'Everton, que l'ha tornat a les posicions de descens. L'internacional colombià Hugo Rodallega ha tocat la pilota amb el puny dins l'àrea i ha regalat d'aquesta manera l'1-1 a l'equip visitant, en què l'exblaugrana Mikel Arteta ha fallat un penal.

stats