LLIGA ANGLESA
Esports Futbol 02/04/2011

El Manchester United també remunta al camp del West Ham i l'Arsenal empata a casa

Els d'Upton Park s'han posat 2-0 al marcador, amb dos penals transformats per Parker, però un hattrick de Rooney ha donat els 3 punts als de Sir Alex Ferguson

Adrià Soldevila
Rooney fa un petó a la pilota després de marcar un 'hattrick' a Upton Park.

BarcelonaEl Manchester United tenia un partit trampa a Upton Park, davant un West Ham en hores baixes, però invicte les últimes quatre jornades. Els locals han complicat el partit ja a la primera part, amb dos gols de penal del capità Scott Parker, comesos per Evra i Vidic als minuts 11 i 25. A la segona part, els Red Devils han donat una altra intensitat al joc i han aconseguit remuntar gràcies a un espectacular Wayne Rooney, autor de 3 gols. El primer, amb un preciós llançament de falta; el segon, després d'una bona jugada individual i posterior xut creuat; i el tercer, transformant un penal. El quart gol i definitiu ha estat obra del mexicà Chicharito Hernández, aprofitant una assistència de Ryan Giggs des de la banda esquerra.

D'altra banda, el principal perseguidor del United, l'Arsenal, ha perdut dos punts clau en la lluita pel títol, empatant a casa amb el Blackburn Rovers, equip de mitja taula que no es jugava pràcticament res. El 0-0 deixa els de Londres a set punts del líder, en una jornada que es preveia decisiva pels interessos dels Gunners i que ha estat totalment contrària.

I tampoc el Chelsea i el Tottenham han pogut treure els tres punts del seu partit. Els Blues han empatat a un al Brittania Stadium, davant l'Stoke, amb gol de Drogba, després que Walkers avancés els locals. Els Spurs han empatat a zero al camp del Wigan de Robert Martínez.