LLIGA ANGLESA
Esports Futbol 12/02/2011

Wayne Rooney marca el millor gol de la temporada per donar els tres punts al United en el derbi (2-1)

Un gol sense paraules de Wayne Rooney fa que el Manchester City s'allunyi del liderat i el deixi despenjat de la lluita pel títol en la recta final de la temporada

Adrià Soldevila

BarcelonaAquest migdia, a Old Trafford, s'ha jugat un gran derbi de Manchester, entre el líder (Man. United) i el tercer classificat (Man.City). La victòria dels locals allunya als rivals de la ciutat d'aquesta lluita pel títol, deixant-lo ja a 8 punts a falta d'onze jornades i amb la possibilitat que la segona posició també s'escapi.

A la primera part, Nani ha aprofitat una assistència de Ryan Giggs, per orientar la pilota en carrera i rematar des de fora l'àrea, marcant el primer gol del partit, amb el qual s'ha arribat al descans. A la segona, l'entrada d'Edin Dzeko ha permès al City empatar, amb un remat del propi jugador bosni, que ha rebotat a les natges de David Silva i ha entrat al fons de la porteria. Però la part bona del partit estava per arribar. En el minut 77 i amb el matx més obert que mai, Nani ha centrat a l'àrea i Wayne Rooney, amb una xilena plàsticament espectacular, ha endinsat la pilota a l'escaire de la porteria de Hart, que només ha pogut mirar com l'esfèrica entrava sense poder reaccionar.

Aquest gol ha donat la victòria al Manchester United i ha fet embogir l'afició local, que ha vist com el seu equip se situa cada vegada més líder.