LLIGA ANGLESA
Esports Futbol 14/05/2011

El Manchester United s'ha proclamat campió de la Premier League, empatant al camp del Blackburn

Els 'Red Devils' han aconseguit el punt que els feia falta per a proclamar-se campions de lliga, a falta d'una jornada pel final de la competició nacional

Adrià Soldevila
1 min
El davanter del United, Wayne Rooney, celebra el seu gol de penal.

BarcelonaEl rival del FC Barcelona a Wembley, el Manchester United, s'ha proclamat aquesta tarda campió de la lliga anglesa de futbol, després d'empatar a un gol a Ewood Park, el camp del Blackburn Rovers.

Els de Sir Alex Ferguson s'han situat per darrere en el marcador en el minut 20, quan el migcampista del conjunt rival, Emerton, ha batut la porteria avui de Thomasz Kuszczak. Aquest gol deixava a l'aire la consecució d'aquest títol, encara que al United només li faltava un punt per ser-ho i podia haver-se proclamat campió la propera setmana a Old Trafford, davant el Blackpool. Però no ha estat així, i en el minut 73 de partit, un penal comès per l'exmadridista Míchel Salgado ha permès a Wayne Rooney empatar el matx i donar per tancada la batalla pel títol.

El Manchester United aconsegueix així el seu 19è campionat anglès, superant així el Liverpool i engrandint la figura del seu tècnic, Sir Alex Ferguson.

stats