LLIGA ANGLESA
Esports Futbol 18/12/2010

El Blackburn Rovers empata amb el cuer, el West Ham, en una jornada marcada per la neu

Únicament s'han pogut disputar dos partits d'aquesta jornada de dissabte a la Premier League. Quatre partits més han estat ajornats, entre ells l'Arsenal-Stoke City

Adrià Soldevila
1 min
Benjani Mwaruwari remata de tisora davant la pressió de Mattew Upson.

BarcelonaEl Blackburn Rovers, equip de l'ex madridista Michel Salgado, ha empatat avui amb el cuer (1-1), el West Ham, en un dels dos únics partits d'aquesta jornada que han sobreviscut a les múltiples cancel·lacions per la neu i el gel al sud-est d'Anglaterra.

La decisió del tècnic Avram Grant de donar sortida a Junior Stanislas, al 56, per a reemplaçar l'internacional mexicà Pablo Barrera ha resultat encertada. A dotze minuts del final, l'anglès Stanislas ha obert el marcador del West Ham londinenc i ha igualat el Blackburn, que havia tingut l'avantatge des del minut 51. No obstant això, aquest empat encara no és suficient perquè el West Ham surti a la superfície de la zona de descens, ni perquè millori tan sols la seva posició dins d'aquest terreny perillós, ja que encara compta amb un punt menys (catorze) que el Wolverhampton i dos menys que el Wigan de Robert Martínez. Aquest partit, disputat a l'estadi del Blackburn, i el Sunderland-Bolton, han estat els únics que s'han pogut disputar aquest dissabte, ja que la Premier League ha decidit posposar quatre partits previstos per avui i els tres de demà, entre ells el gran clàssic a Stamford Bridge: Chelsea-Manchester United.

Un gol de l'anglès Danny Welbeck ha garantit al Sunderland una ajustada victòria (1-0) davant el Bolton a l'Stadium of Light, que l'ha situat en la sisena posició amb 27 punts, els mateixos que té el Tottenham en la cinquena plaça i set menys que el líder de la taula, el Manchester United.

stats