LLIGA ANGLESA

El clàssic de demà entre el Chelsea i el Manchester United també s'ha vist afectat

La Premier League ajorna la majoria de partits d'aquest cap de setmana per una forta nevada

En un comunicat oficial, la lliga de futbol anglesa ha anunciat que s'ajornen una gran part dels partits que s'havien de disputar entre avui i demà

La Premier League ha anunciat avui que ajornarà els partits de la divuitena jornada entre el Liverpool i el Fulham a Anfield així com el del Wigan amb l'Aston Villa, l'Arsenal-Stoke City i el duel Birmingham - Newcastle a causa del gel i la neu que estan ocasionant les baixes temperatures a tot el Regne Unit .

" La seguretat de tots els aficionats que vagin al partit és primordial i encara que sí es podria jugar al camp d'Anfield , les condicions al voltant del estadi i les seves rodalies per a la gent que viatge a veure la trobada són el motiu d'aquesta decisió, presa per recomanació de la policia " , ha explicat el Liverpool en un comunicat . L'entitat red , en la que militen els espanyols i campions del món Fernando Torres i Pepe Reina , ha informat als seus seguidors que les entrades adquirides per a aquest partit , que s'havia de celebrar a partir de les 16.00h , seran vàlides per al dia que la Premier League estableixi com a nova data per disputar aquest compromís. " També oferirem devolucions de diners i publicarem la data límit per demanar aquestes devolucions un cop s'anunciï el dia en què quedarà fixat el partit " , ha indicat el club d'Anfield en el seu missatge , difós a través de la pàgina web .

L' Arsenal ha estat un altre dels afectats per la tempesta de neu que ha caigut aquest dissabte sobre Londres i que obligarà a l'equip de Cesc Fàbregas , segon en la classificació general, a posposar el seu partit a l'Emirates davant l'Stoke . La intensa nevada que ha cobert a mb uns tres centímetres de neu el camp dels Gunners a dues hores de disputar-se el compromís d'aquests en la divuitena jornada, ha estat el motiu pel qual la Premier League ha anunciat la quarta cancel.lació de ls partits previstos per avui .

Les altres dues cites cancel·lades , fins ara , entre les previstes per a aquest dissabte a la Premier League són la que tenia el Wigan de Robert Martínez a casa davant l'Aston Villa a les 18.30h i la del Birmingham City , que esperava rebre el Newcastle al seu estadi .

També la Segona Divisió de futbol s'ha vist afectada per les gelades de la passada nit i aquest matí , en la qual la capital britànica s'ha vist completament coberta per una tempesta de neu que encara no ha cessat .

Més continguts de