LLIGA ITALIANA
Esports Futbol 19/02/2011

L'Inter guanya amb un gol polèmic de Kharja i ja és a dos punts del Milan, que demà visita el Chievo

Ranocchia estava situat en posició de fora de joc en el moment de la rematada i estorbava la visió del defensa Canini, últim en tocar la pilota abans d'entrar

Adrià Soldevila
Els jugadors de l'Inter celebren el gol de Kharja.

BarcelonaUn gol del marroquí Houssine Kharja als set minuts ha donat el triomf a l'Inter davant el Càller (1-0) i l'ha situat segon a la Lliga d'Itàlia, a dos punts del líder, el Milan, que demà visita el Chievo. El quadre del brasiler Leonardo s'ha convertit en un aspirant al títol, després d'una primera volta per oblidar i reaccionant dés que va canviar l'entrenador Rafa Benítez pel brasiler exmilanista. El vigent campió ha tingut dificultats davant el Càller, però ha sabut conservar la renda adquirida en l'inici del partit.

En l'altre duel avançat de la vint-sisena jornada, un gol en l'últim minut de Daniele Paponi, a centre de Matteo Rubin, ha suposat la victòria del Bolonya davant el Palerm (1-0), que ha acabat el partit amb un jugador menys per l'expulsió de l'argentí Santiago García per doble groga.