LLIGA ITALIANA
Esports Futbol 20/03/2011

Pazzini dóna la victòria a l'Inter de Milà i l'apropa a dos punts del liderat, una jornada abans del derbi

A la propera jornada (3 d'abril) s'enfronten Milan i Inter en un partit dramàtic. El Nàpols també ha guanyat i se situa a només 1 punt de l'Inter i a 3 del Milan

Adrià Soldevila
1 min
Pazzini celebra amb Pandev el gol de l'Inter davant el Lecce.

BarcelonaL'Inter de Milà ha guanyat avui al Giuseppe Meazza, davant el Lecce, amb un solitari gol de Pazzini. El jugador fitxat al mercat d'hivern duu ja sis gols en deu partits amb el conjunt milanès i en suma ja 12 en el total de la Lliga. El gol ha arribat en el minut 52, després que l'italià aprofités una bona passada amb el pit de Wesley Sneijder. Aquesta victòria situa l'Inter a tan sols dos punts del Milan, actual líder i amb el qual es veuran les cares a la propera jornada.

El Nàpols també ha guanyat el seu partit davant el Càller i torna a entrar a la lluita per la Serie A. Els dos gols del conjunt napolità els ha fet la seva estrella uruguaiana, Edinson Cavani, el segon d'ells, amb una preciosa vaselina.

En un altre partit de la jornada, l'Udinese ha tornat a aconseguir una victòria important per lluitar per a les posicions de Lliga de Campions. Els gols del conjunt d'Udine han estat obra d'Inler i del Capocanonniere, Antonio Di Natale, que ja en suma 25. Amb aquesta victòria, l'Udinese se situa tercer, superant el Nàpols, que aquest vespre juga a casa amb el Càller.

Els resultats de la resta de la jornada són els següents:

Fiorentina 2-2 Roma

Bari 1-2 Chievo

Bolonya 1-1 Gènova

Juventus 2-1 Brescia

Sampdoria 0-1 Parma

stats