LLIGA ITALIANA
Esports Futbol 13/02/2011

L'Inter falla més del normal i deixa passar una altra oportunitat de seguir lluitant pel títol (1-0)

Amb les victòries ahir del Milan i el Nàpols, l'Inter necessitava guanyar per seguir amb la possibilitat d'acostar-se a només 2 punts del líder, però no ha estat així

Adrià Soldevila
Amauri i Krasic celebren l'únic gol del partit davant l'Inter.

BarcelonaAquesta nit s'han enfrontat a l'estadi Olímpic de Torí dos dels gran d'Itàlia, Juventus i Inter de Milà. Era un partit clau en les aspiracions del conjunt de Leonardo que, amb la victòria a un estadi complicat hagués tornat a situar-se a 5 punts del Milan i amb un partit menys, que disputarà aquest dimecres al camp de la Fiorentina, amb la possibilitat d'acostar-se a tan sols 2 punts del líder. Però el partit ha estat de cara pel conjunt local dés del minut 30, amb el gol de la nova incorporació d'hivern, Alessandro Matri, que ha rematat de cap sol, en un error defensiu dels interistes. A la segona part, Eto'o ha fallat fins a tres ocasions claríssimes per empatar el partit i l'Inter ha marxat de Torí a 8 punts del líder.

Pel que fa als principals perseguidors dels nerazzurri, la Lazio ha guanyat al camp del Brescia per 0-2, amb gols de González i Kozak i el supera a la classificació a falta del partit d'aquest vespre; i l'Udinese ha golejat al Cesena per 0-3, amb dos gols de Di Natale, que ja en duu 18, dos menys que el màxim golejador, Edinson Cavani, amb 20 gols.

En els altres partits de la jornada, la Sampdoria ha guanyat 3-1 al Bolonya, la Fiorentina ha guanyat 2-4 al Palerm, el Càller ho ha fet per 4-1 sobre el Chievo i el Catània ha guanyat per 3 a 2 al Lecce.