LLIGA ITALIANA
Esports Futbol 12/03/2011

La Juventus empata un partit que tenia dominat amb 0-2 i deixa Delneri contra les cordes (2-2)

La 'Vecchia Signora' podia haver marxat al descans amb el marcador a 0-2, però un penal de Buffon i l'expulsió de Motta han permès al Cesena entrar al partit

Adrià Soldevila
1 min
Matri celebra amb els seus companys el primer gol del partit.

BarcelonaLa Juventus ha començat el partit davant el Cesena amb la clara intenció de sumar els tres punts i seguir amb opcions per entrar a la zona europea després d'unes jornades de mals resultats i descens de posicions a la classificació. Els de Luigi Delneri han iniciat el partit amb força i als 20 minuts ja guanyaven per 0-2, amb dos gols del fitxatge d'hivern, Alessandro Matri. Però les coses s'han truncat poc abans del descans. Un penal de Buffon ha permès a Luis Jiménez posar l'1 a 2 al marcador i, cinc minuts després, una expulsió amb vermella directa a Marco Motta ha deixat la Juventus amb deu homes i amb tota la segona part per davant.

En aquest segon temps els homes de Delneri han jugat a mantenir la possessió, però sense arribar a la porteria local i en una jugada d'atac, en el minut 80, el Cesena ha aconseguit empatar, amb un gol obra de Parolo. Amb aquest resultat, la Juventus es manté a la setena posició, a quatre punts de la Lliga Europea i a nou de la Lliga de Campions i deixa el seu entrenador penjant d'un fil.

stats