Esports Futbol 04/12/2010

El Milan goleja al Brescia (3-0) amb un partidàs impressionant de Kevin-Prince Boateng

El ghanès ha marcat el primer gol, després d'una gran jugada d'Zlatan Ibrahimovic. El suec ha marcat el tercer, amb un xut que ha entrat com un obús.

Adrià Soldevila
Ibrahimovic celebra el tercer gol del Milan

BarcelonaEl Milan, amb un ampli triomf a San Siro sobre el Brescia (3-0), ha reafirmat el seu avantatge al capdavant de la màxima divisió italiana de futbol, en partit avançat d'una quinzena jornada que ha vist a la Roma no passar de l'empat en la visita al Chievo de Verona (2-2).

El ghanès Kevin Prince Boateng (4'), el brasiler Robinho (28') i el suec Zlatan Ibrahimovic (31'), han signat els gols d'un partit que el Milan ja ha deixar sentenciat a la mitja hora de joc i que li permet mantenir-se amb tres punts al capdavant de la classificació, però sobretot elevar a deu el seu avantatge sobre el vigent campió Inter de Milà.

Hores abans, l'uruguaià Pablo Mariano Granoche ha evitat que el Roma sortís de Verona amb els tres punts. El sud-americà ha signat l'empat per al Chievo (2-2), que ha estat amb el marcador en contra amb dos gols del brasiler Fabio Simplicio abans del descans. El local Davide Moscardelli ha escurçat distàncies i Granoche ha signat la igualada en el tram final, abans que Daniele De Rossi fos expulsat amb vermella directa a deu minuts del final.