LLIGA ITALIANA
Esports Futbol 16/04/2011

El Milan goleja i té el títol més a prop, mentre que l'Inter es desvincula de la lluita perdent a Parma

Els d'Allegri han passat per sobre la Sampdoria amb contundència (3-0). Els de Leonardo han caigut amb el Parma (2-0) i ja són a 8 punts del liderat

Adrià Soldevila
Seedorf, Boateng i Robinho celebren el primer gol del Milan.

BarcelonaEl Milan ha guanyat aquesta nit a San Siro davant la Sampdoria en un altre partit decisiu de cara a les aspiracions 'rossoneri' per aconseguir el títol de lliga tan desitjat. Els de Massimiliano Allegri han passat per sobre del seu rival amb gran contundència, fins i tot amb una possessió final del 76%. S'ha avançat ja a la primera part el Milan, amb un gol de Seedorf en un llançament de falta directa. A la segona part, dos jugadors més amb passat madridista, Cassano primer i Robinho segon, han sentenciat el partit amb sengles gols.

En l'altre partit decisiu de la jornada, l'Inter ha perdut al camp del Parma per dos gols a zero i es despenja definitivament de la lluita pel títol. Els gols, obra dels jugadors cedits per la Juventus, Sebastian Giovinco i Amauri, han propiciat aquesta derrota i aquests 8 punts de distància respecte al líder. En el primer partit de la jornada, la Roma ha perdut a casa amb el Palerm per 2-3.