Esports Futbol 27/11/2010

El Milan empata al Luigi Ferraris (1-1), davant la Sampdoria, i es mantindrà líder a final de jornada

L'exblaugrana Ibrahimovic ha fet l'assistència del gol milanista. La Juventus, que es podia posar a quatre punts del líder, ha empatat (1-1) a casa davant la Fiorentina i es queda a sis

Adrià Soldevila

BarcelonaEl Milan d'Zlatan Ibrahimovic ha empatat a un a l'estadi Luigi Ferraris, davant la Sampdoria. Els de Massimiliano Allegri s'han avançat just abans del descans, després d'una combinació entre el davanter suec i Robinho, molt elèctric durant tot el partit. El brasiler ha engaltat la pilota i creuant-la, l'ha introduit a l'interior de la porteria de Curci. A la segona part, el Milan no ha pogut mantenir l'aventatge i, en un còrner, Giampaolo Pazzini ha rematat una pilota morta a l'interior de l'àrea petita, posant l'empat en el marcador. Robinho i Ibrahimovic han continuat insistint, però entre el porter Curci i la defensa, la Samp ha aconseguit mantenir el resultat.

En l'altre partit de la jornada, la Juventus ha demostrat que continua en una etapa irregular de joc i resultats. A l'Olímpic de Torí, la Fiorentina s'ha avançat en el marcador, amb un gol en pròpia porteria de Marco Motta (3'), però l'equip de Luigi Delneri no s'ha rendit i ha pogut empatar en els minuts finals, amb un gol de Simone Pepe (80').

Per a demà, partits d'importància. La Lazio pot reduïr distàncies amb el Milan i si guanya al Catania se situaria a només un punt del líder. Per altra banda, l'Inter rep la visita del Parma, en el partit que obre la jornada de diumenge (12:30h), amb Samuel Eto'o sancionat, després del cop de cap que va propiciar al defensa del Chievo Verona, César.