LLIGA ITALIANA
Esports Futbol 20/02/2011

Pato reivindica la seva titularitat donant la victòria al Milan i Ranieri dimiteix com entrenador de la Roma

La Roma es deixa tres punts a Gènova, després d'anar guanyant 0-3 amb gols de Mexès, Burdisso i Totti. Paloschi i Palacio, per partida doble, han remuntat (4-3)

Adrià Soldevila
Pato celebra el gol de la victòria del Milan a Verona.

BarcelonaEl Milan ha guanyat al Chievo a Verona, en un partit amb més patiment del que es preveia a la primera part. Els de Massimiliano Allegri s'han avançat al marcador amb gol de Robinho, després d'una gran jugada d'equip. Cassano ha penjat la pilota al segon pal, Ibrahimovic l'ha cedit enrere amb el cap i Robinho, a la mitja volta, ha batut Sorrentino. Després d'aquest gol, el Milan ha seguit buscant la porteria del Chievo, però les rematades dels davanters milanistes no han trobat el gol de la tranquil·litat. A la segona part, el Chievo ha empatat amb un gol de Fernandes, després d'una rematada de cap al segon pal. El Milan s'ha vist empatat i ha abaixat els braços, no enllaçava dues passades seguides i no arribava a l'àrea de Sorrentino. I això s'ha mantingut fins al minut 75, quan Pato ha entrat al terreny de joc en substitució de Cassano. El brasiler ha trigat només 3 minuts en crear la primera ocasió de perill i en revolucionar el partit i, al minut 81, després d'una excel·lent jugada individual, driblant fins a dos contraris, ha pogut marcar un gran gol i donar els tres punts al seu equip, tres punts que valen or, després que l'Inter guanyés ahir al Càller i el Nàpols tingui un partit relativament assequible aquest vespre, a casa amb el Catània.

El segon classificat, el Nàpols, ha guanyat al vespre el Catània, amb un solitari gol de Zúñiga. Minuts abans Cavani havia fallat un penal, llançant la pilota al pal. Amb aquest resultat l'equip napolità segueix a tres punts del Milan.

En un altre partit interessant de la jornada, la Roma ha continuat fracassant, tal com va fer dimecres amb el Shaktar Donestk. L'equip de Ranieri, que té els minuts comptats com a entrenador de l'equip romanès, guanyava 0-3 al minut 51, amb gols dels centrals Philip Mexès i Nicolás Burdisso i el tercer del capità Francesco Totti. Un minut després del gol de Totti ha començat la remuntada genovesa, amb l'1 a 3, obra de Palacio. Un quart d'hora després, Paloschi, el jove jugador propietat del Gènova i el Milan, ha marcat el segon i ha donat esperances a l'empat dels local, que s'ha fet efectiu al 74, amb un altre gol de l'argentí Rodrigo Palacio. I ja al 86 i amb la Roma enfonsada, altre cop Paloschi ha donat la victòria al Gènova. Aquesta derrota deixa la Roma en vuitena posició, ja molt lluny de les places d'accés a la Lliga de Campions i ha provocat la dimissió del seu tècnic, Claudio Ranieri, hores després del partit.

En els altres partits de la jornada, la Juventus ha perdut al camp del Lecce, per 2-0; la Lazio ha guanyat 1-0 al Bari, el Parma i el Cesena han empatat a dos i els partits Fiorentina-Sampdora i Udinese-Brescia han acabat amb empat a zero.