LLIGA ITALIANA
Esports Futbol 30/01/2011

Edinson Cavani i Giampaolo Pazzini, grans herois de la jornada a la Serie A Italiana

El Nàpols ha guanyat 4-0 a la Sampdoria, amb tres gols de l'uruguaià; l'Inter ha remuntat un 0-2 al Palerm, amb dos gols del davanter debutant, Pazzini

Adrià Soldevila
Pazzini celebra el seu segon gol davant el Palerm.

BarcelonaL'Inter de Milà ha remuntat un partit que semblava impossible de guanyar, davant un Palerm gegant, que ha visitat el Giuseppe Meazza amb la clara intenció de endur-se els tres punts. Amb la davantera formada per Pastore, Nocerino i Miccoli, l'equip de Delio Rossi ha aconseguit marxar al descans amb una victòria per 0-2 i deixant sobre el terreny de joc una gran versió del conjunt sicilià. En el minut 5, Miccoli ha avançat el Palerm, després d'una gran jugada del lateral Cassani i en el 36, Nocerino ha fet el segon. A la segona part, l'Inter ha sortit més concentrat, centrat en la remuntada i amb l'entrada del debutant Giampaolo Pazzini, la història ha cambiat completament. En el minut 57 ha marcat el primer, regirant-se dins l'àrea i creuant la pilota al pal llarg i donant esperances a l'equip de Leonardo. Tot i el gol, el Palerm ha tingut l'opció de tornar a posar una diferència de dos gols en el marcador i sentenciar definitivament el partit, però Pastore ha desaprofitat el llançament d'un penal, que ha refusat Júlio César. Deu minuts després, en el 73, Pazzini empatava el partit, rematant de cap una centrada en un llançament de falta i es posava l'afició a la butxaca. I tot just tres minuts després, Eto'o culminava la remuntada transformant un penal dubtós sobre el mateix Pazzini.

En un altre partit de la jornada, Edinson Cavani ha tornat a fer de les seves i ha permès al Nàpols continuar a 4 punts del Milan, marcant tres gols a casa, davant una Sampdoria que ha trobat a faltar el seu gran golejador, avui debutant amb l'Inter. A la primera part, el partit ja s'havia posat molt de cara pels napolitans, amb dos gols de Cavani, el primer dels quals amb un retall i una definició magnífica. En el segon temps, el Nàpols ha continuat pressionant a dalt i Hamsik, en el 48, ha marcat el tercer. Ja només faltava el 'hattrick' de Cavani, que ha arribat pocs minuts després, en el 57, definint una assistència de la mort de l'eslovac autor del tercer.

I ja en l'últim partit de la jornada, la Juventus s'ha vist superada per un Udinese molt connectat en aquesta segona volta, en perdre a casa davant aquest equip per 1-2, amb remuntada inclosa de les 'Petites Zebres'. En el minut 60, Marchisio ha obert el marcador amb un gol impressionant de tisora dés de la frontal, que ha entrat pel mateix escaire. Set minuts després, però, Zapata ha empatat el partit i en el minut 85, Alexis Sánchez ha fet el gol de la victòria de l'Udinese, que ha superat a la Juve a la classificació.

A la resta de partits, el Chievo ha guanyat 0-3 al camp del Brescia, el Càller ha guanyat 2-1 al Bari, el Gènova 3-1 davant el Parma i el Lecce i el Cesena han empatat a un. El Bolonya-Roma ha quedat suspès a causa de la nevada que ha caigut sobre la ciutat d'Emilia-Romana.