LLIGA ITALIANA
Esports Futbol 23/04/2011

Un gol de Robinho a la recta final de partit dóna més de mitja lliga al Milan (0-1)

El Nàpols, d'altra banda, ha perdut a l'estadi del Palerm (2-1) i cedeix el segon lloc a l'Inter, que ha guanyat (2-1) la Lazio. La distància amb el Milan és de 8 punts

Adrià Soldevila
Robinho dedica el seu gol a l'afició del Milan, aquesta tarda a Brescia.

BarcelonaEl Milan ha guanyat aquesta tarda un partit molt important de cara al títol final de Lliga, amb vista a guanyar el Scudetto. Un gol de Robinho ha facilitat les coses a l'equip d'Allegri, que ja és a 8 punts del segon.

Amb un primer temps grandiós, el Milan ha pogut marxar al descans amb un marcador molt ampli, però les ocasions de Cassano, Seedorf, Boateng o el mateix Robinho, no han trobat el camí merescut del gol i els rossoneri han marxat a vestidors amb un gust de boca agredolç. Al segon temps, els jugadors de Massimiliano Allegri han baixat el llistó i han patit per mantenir la seva porteria a zero. Fins i tot un llançament al travesser de l'equip local ha pogut desequilibrar el marcador, però també la sort és important, per ser campió de Lliga. I patint, al 82' ha arribat el gol del Milan. En una passada llarga perfecta, precisa, com ens acostuma Clarence Seedorf, ha enviat la pilota per Cassano, que ha assistit fàcil per Robinho. El brasiler, a plaer, ha ajustat la pilota al pal davant la sortida d'Arcari i els jugadors ho han celebrat com mai. El títol és més a prop.

per fer caure un contrincant dins l'àrea. Ha entrat Castellazzi, que no ha pogut fer en el llançament de la pena màxima de Zárate. La Lazio es posava 0-1 i amb un jugador més. L'Inter tenia a favor el temps, gairebé 70 minuts per remuntar. L'Inter ha jugat al seu ritme, sense posar-se nerviós, i just abans del descans Sneijder, amb un gran llançament de falta, ha anotat l'empat 1-1, un golàs. A partir d'aquest moment l'Inter ha començat a pressionar més i ha intentat anar a aconseguir el partit. El seu esforç s'ha vist recompensat en el minut 53 quan Eto'o ha pressionat una pilota llarga, el defensa ha relliscat, i el camerunès ha agafat la pilota, ha fintat Muslera i ha marcat a plaer. 2-1 definitiu.

Ara el Milan és primer a 5 punts de l'Inter i a 6 del Nàpols, però podria posar-se a 8 del segon si aconsegueix la victòria al camp del Brescia.