LLIGA ITALIANA
Esports Futbol 13/03/2011

La Roma s'endú el derbi davant la Lazio amb dos gols de Totti i el Milan empata a casa amb el Bari

El Milan no aconsegueix passar de l'empat davant el cuer, mal menor després de l'empat de l'Inter amb el Brescia. Ibrahimovic ha estat expulsat per agressió

Adrià Soldevila
Francesco Totti celebra el primer gol del partit davant la Lazio.

BarcelonaLa Roma s'ha endut el derbi romanès davant la Lazio en un estadi olímpic amb poc més de mitja entrada, fet que feia anys que no succeïa. La primera part ha acabat amb un empat a zero insuls, amb poc futbol i poques oportunitats, però a l'inici de la segona el partit ha canviat radicalment. En el minut 70, Francesco Totti ha marcat el primer gol després d'un llançament de falta indirecta que ha rebotat a la barrera i ha sorprès el porter Muslera. Amb la Lazio volcada a sobre la porteria de Julio Sergio, Ledesma ha comès penal sobre Simplicio i Totti, en el minut 94, ha sentenciat el partit transformant la pena màxima. Amb aquesta victòria, la Roma suma 49 punts i se n'acosta a 4 de la zona de Lliga de Campions. Pel que fa la Lazio, es queda a les portes de la competició en aquesta jornada, amb dos punts menys que el quart classificat.

El Milan, d'altra banda, no ha pogut sumar els tres punts davant el Bari, últim classificat de la Sèrie A, i no ha pogut sentenciar l'Scudetto i quedar-se a 7 punts de l'Inter. El Bari s'ha avançat en el marcador amb un gol de Rudolf en el minut 30 i això ha complicat molt les coses per l'equip local, que ha vist com li han anul·lat dos gols a l'inici de la segona part, el primer per fora de joc de Robinho (correcte) i el segon per un control d'Ibrahimovic amb les mans (incorrecte, el control és amb el pit). Pocs minuts després, el suec ha etzibat un cop a l'esquena de Rossi i ha estat expulsat amb vermella directa, fet que li pot suposar perdre's el partit decisiu per al campionat, d'aquí a dues jornades, davant l'Inter de Milà. Amb l'empat, el Milan es queda a 5 punts de distància del seu perseguidor.

En els altres partits de la jornada cal destacar la golejada de l'Udinese sobre el Càller per 0-4, amb dos gols més del Capocannoniere, Antonio Di Natale, que ja en suma 24 i amb un Udinese que puja a la classificació fins al tercer lloc, amb 53 punts, quatre menys que l'Inter de Milà.