LLIGA RUSSA

El tècnic aragonès ha decidit tornar a Barcelona, en plena pretemporada

Victor Muñoz abandona el Terek Grozny un mes després de firmar per l'equip de Txetxenia

L'ex jugador del Barcelona es trobava de pretemporada a Turquia, amb l'equip de la capital txetxena, però ha decidit fer les maletes i tornar a la ciutat comtal

Victor Muñoz ha decidit finalitzar el contracte amb l'equip rus del Terek Grozny, poc mes d'un més després d'estampar la seva firma i comprometre's amb el conjunt de la capital txetxena. L'equip es trobava concentrat a la localitat de Belek, a Turquia, on feia l'stage de pretemporada, previ a l'inici de la Lliga, el proper mes de març.

El tècnic encara no ha pogut argumentar els motius de la seva rescissió unilateral del contracte, fet que s'espera que es produeixi en els propers dies. Tant ell, com el seu segon, Raúl Longui, ja són a la ciutat comtal. El vicepresident del Terek Grozny, Haidar Alkhanov, a la web del club va argumentar que: " Estàvem disposats a pagar tot el que es va prometre, però en alguns paràgrafs del contracte no estàvem d'acord. Tampoc estem satisfets pel fet que els espanyols no volien assumir la responsabilitat dels resultats . Probablement ho haguéssim pogut resoldre. En Víctor volia protegir-se contra qualsevol força major concebible".

Més continguts de