LLIGA DE CAMPIONS
Esports Futbol 23/02/2011

El Bayern domina a l'Inter i treu un resultat gairebé decisiu del Giuseppe Meazza (0-1)

L'equip de Louis Van Gaal assalta l'estadi de Milà i s'endú una victòria clau per a la classificació per als quarts de final de la Lliga de Campions.

Adrià Soldevila
Robben i Chivu.

BarcelonaEl partit entre el club italià i l'alemany era un dels més esperats dels vuitens de final de la lliga de campions, ja que era la reedició de la final de l'any passat.

El Bayern acudia al Giussepe Meazza amb moltes ganes de revenja i després d'uns primers minuts de domini local, el conjunt de Louis Van Gaal ha imposat el seu joc de toc i ha dominat el partit. En el minut 23 Robben ha marxat per la banda i a cama canviada ha posat una pilota dins l'àrea que ha rematat Ribery al travasser. Aquesta ha sigut l'ocasió més clara de la primera part. L'Inter estava tancat a darrere esperant sortir a la contra i basant tot l'atac en un Samuel Eto'o molt actiu. El Bayern, per la seva part, creava joc i ocasions que no acabava de concretar.

A la segona part el control de partit s'ha anivellat. El Bayern seguia tenint la pilota però l'Inter tenia opcions per a marcar, com una claríssima oportunitat de què ha disposat Cambiasso en el minut 70, absolutament sol davant el porter. I quan el partit semblava acabat amb l'empat a zero en el marcador, ha arribat la jugada clau. Robben ha xutat dés de la frontal de l'àrea i Mario Gómez, després d'un mal refús de Júlio César, ha marcat a porta buida i ha deixat l'eliminatòria pràcticament sentenciada per a l'equip visitant.

El proper dia 15, a l'Allianz Arena, l'Inter tindrà la complicada missió de remuntar el marcador advers.