Mallorca
Esports Futbol 29/01/2011

El Mallorca vol apropar-se a les places europees a costa de l'Sporting

L'equip que dirigeix Michael Laudrup no guanya en la Lliga des del passat 9 de desembre, quan va derrotar 4-1 a l'Almeria, el seu botxí en la Copa del Rei

Redacció
2 min
Nunes i Rosenberg lluiten per una pilota en el partit d'aquesta tarda a l'Iberostar Estadi.

Palma de MallorcaLaudrup ha insistit en la necessitat d'assegurar els tres punts davant el Sporting i oblidar-se de tots els rumors que apunten a sortides i arribades de futbolistes al mercat d'hivern, circumstància que ha acaparat l'actualitat de la institució balear.

El Mallorca es va exercitar ahir a porta tancada a Son Moix i Laudrup va fer pública la llista de convocats, en la qual no està l'argentí Fernando Cavenaghi que negocia, amb permís del club, la seva incorporació a l'Internacional de Porto Alegre. De cara al partit és probable que reaparegui el migcampista Josep Lluís Martí després d'una lesió, així com l'holandès Jonathan de Guzmán i el lateral Pau Cendrós, absents davant el Reial Madrid per sanció.

L'Sporting repetirà davant el Mallorca la mateixa alineació que va guanyar en les dues últimes jornades de lliga i que va servir-li per sortir dels llocs de descens i donar un respir al tècnic, Manolo Preciado, qui després de perdre davant el Màlaga va estar a punt de ser cessat.

L'entrenador càntabre ha treballat aquesta setmana amb els mateixos homes que es van imposar davant l'Hèrcules i l'Atlètic de Madrid, si bé està pendent que alguns jugadors que arrossegaven molèsties com De les Cuevas o Diego Castro s'hagin recuperat totalment. Preciado també va assajar amb un recuperat Botía en substitució de Gregory, en una possible nova parella de centrals.

Amb la tranquil·litat que va suposar per a l'equip haver sumat 7 dels últims 9 punts en joc, la plantilla va preparar la trobada en una setmana en la qual es va parlar més de la possible marxa del lateral José Ángel a al Fiorentina que de la següent jornada de lliga. L'entrenador va destacar especialment la fortalesa defensiva mostrada en les últimes jornades en les quals "els rivals amb prou feines van crear ocasions" i que van fer que l'Sporting no encaixessin cap gol. Els asturians tenen una assignatura pendent, que és guanyar fora del Molinón i esperen que Mallorca sigui la primera oportunitat d'aconseguir un triomf blanc-i-vermell.

stats