Bundesliga
Esports Futbol 16/01/2011

L'Hamburg no té cap intenció de facilitar la sortida de Van Nistelrooy per fitxar pel Madrid

L'Hamburg ha insistit avui que no està disposat a deixar-lo anar abans d'expirar el seu contracte, malgrat els insistents rumors d'un retorn de l'holandès Ruud van Nistelrooy al Reial Madrid

Redacció
1 min
Van Nistelrooy celebra el seu gol contra el Schalke 04.

Berlín"No hi ha cap possibilitat que el jugador se'n vagi", ha afirmat el director esportiu del club de la Bundesliga, Bastian Reinhardt, segons informa el portal d'internet sport1, després que ahir es disparessin els rumors d'una imminent cessió al Reial Madrid, impulsats pel propi jugador. "No hem parlat amb ell, però si ve el Madrid a negociar, rebran la mateixa resposta: Van Nistelrooy ha de complir el seu contracte". I aquest contracte finalitza al final de temporada.

El tècnic de l'equip, Armin Veh, ha afirmat també que només té coneixement de l'interès per part del jugador, però assegura que no s'ha rebut res oficial per part del club madridista.

Van Nistelrooy va donar ahir la victòria a l'Hamburg contra el Schalke de l'exmadridista Raúl González i va aprofitar per demanar "claredat" sobre les seves possibilitats de tornar al Reial Madrid. Les darreres declaracions del director general del Madrid, Jorge Valdano, parlen clar: "El cas amb Van Nistelrooy serà molt difícil".

stats