Esports Futbol 27/11/2010

El Manchester United, líder provisional de la Premier League, a falta del Newcastle-Chelsea

L'Arsenal també guanya i se situa davant dels 'blues', abans que visitin St.James' Park. El Wigan de Robert Martínez perd a Upton Park, davant el West Ham (3-1)

Adrià Soldevila

BarcelonaDimitar Berbatov ha estat el gran protagonista de la jornada de dissabte a la Premier League. El búlgar ha marcat cinc gols en la victòria contundent (7-1) del seu equip, el Manchester United, davant un Blackburn Rovers totalment desdibuixat, i s’ha convertit en el quart jugador d’aquesta competició en marcar cinc gols en un mateix partit. Els altres dos els han fet Park Ji-Sung i Nani i, per part del conjunt visitant, el gol de l’honor l’ha fet Samba.

Un altre perseguidor, l’Arsenal de Cesc Fàbregas, ha aconseguit una victòria molt treballada al camp de l’Aston Villa (2-4) i també passa per davant del conjunt de Carlo Ancelotti. Els d’Arsène Wenger s’han avançat 0-2 en el marcador, amb gols d’Arshavin i Nasri, però Clark ha reduït distàncies. El marroquí Chamakh ha tornat a marcar per l’Arsenal i quan el partit semblava sentenciat, Clark ha reduït diferències una altra vegada i ha posat el 2-3 al marcador. L’Aston Villa ha tingut 20 minuts per poder empatar, però no ha pogut fer el tercer gol i Wilshere, al minut 90, ha fet el quart dels gunners i ha donat per finalitzat el partit.

El Wigan de Robert Martínez no ha pogut sumar a Upton Park, davant el West Ham United. La derrota per 3 a 1 el deixa en zona de descens, però a tan sols un punt de la salvació.

D’altra banda, el Manchester City s’ha deixat dos punts al Britannia Stadium, de l’Stoke City, en un partit que tenia pràcticament guanyat. Micah Richards ha avançat el conjunt de Roberto Mancini, però en el temps de descompte, Etherington ha empatat. Tot i això, el City continua en llocs de Lliga de Campions, a tres punts del seu perseguidor immediat, el Bolton, que ha remuntat un 0-2 a casa amb gols de Petrov i Davies (2-2).

Tancaran la jornada els partits Newcastle-Chelsea i Tottenham-Liverpool.