LLIGA ESPANYOLA
Esports Futbol 01/05/2011

El Llevant suma un punt important i assegura la permanència davant d'un Sporting conservador (0-0)

L'empat serveix als dos equips per mantenir-se lluny de les posicions de descens. Els dos equips sumen només 3 derrotes en 14 partits d'aquesta segona volta

Els jugadors del Llevant i l'Sporting se saluden després del partit.

BarcelonaMolt s'havia parlat abans del partit que l'empat podria ser satisfactori tant per al Llevant com per l'Sporting perquè tots dos deixessin gairebé certificada la permanència, i finalment així ha estat, en un fluix partit en què cap ha volgut arriscar i que ha acabat lògicament sense gols.

El Llevant ha saltat al terreny de joc més decidit i des del primer minut s'han fet amb el control de la pilota davant un Sporting a l'expectativa i ben proveït enrere. Els valencians han sortit en els primers minuts a la recerca del gol i aviat han pogut trobar-lo, en una rematada de cap de Caicedo que ha vist porta, però ha estat anul·lat per fora de joc del golejador equatorià. Tot just uns minuts després ha estat Xavi Torres qui ha pogut obrir el marcador amb una gran volea des de la frontal, però s'ha trobat amb una fenomenal resposta del porter Juan Pablo, que ha enviat a córner.

A Mesura que avançava la primera part el Llevant s'anava desinflant, mantenia la possessió però perdia verticalitat. L'Sporting ha començat a trepitjar camp llevantinista sobrepassada la mitja hora de joc, però ha estat incapaç de posar una sola vegada en dificultats el porter Munúa. La represa del partit no ha suposat cap sobresalt. El partit seguia jugant-se a un ritme cadenciós, sense arribades de perill, fet que ha provocat que se sentissin alguns xiulets i crits a les grades, davant del penós espectacle ofert per ambdós equips.

Si cap dels dos equips havia arriscat durant el transcurs del partit, molt menys ho han fet en el tram final de la trobada, que de forma anodina ha arribat a la seva fi davant la irritació general dels aficionats.